Over Bongify

Een bong kopen bij Bongify

Bongify is dé #1 bong webshop van Europa. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs is waar wij voor staan. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Aarzel daarom niet om contact op te nemen wanneer iets niet helemaal duidelijk is of je meer over een product wil weten.

Bij Bongify zijn we van mening dat iedereen het recht heeft om cannabis te gebruiken hoe hij of zij dat wil. Om mee te werken aan de wereldwijde legalisering, en om het negatieve beeld dat nog steeds te veel mensen over cannabis hebben te veranderen, bieden wij openlijk, veilig en eerlijk deze legale bongs en accessoires aan op onze website voor mensen uit heel Europa.

 

Onze visie: De #1 Bong Shop van Europa. 

De missie van Bongify: Hhet kopen van een bong en alle denkbare accessoires zo leuk, snel, en eenvoudig mogelijk maken.

 

Bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bongify.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@bongify.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Bedrijfsgegevens

Bongify is onderdeel van:

Engels Trading

info@bongify.nl

Kelvinweg 11B

6101WT Echt

Tel: 0031 6 13 212 359

Kantooradres:

Gaarstraat 45

6121HG, Born

(bezoeken alleen op afspraak)

 

BTW: NL002373207B28

KVK: 67611680

 

Bongify kantoor

 

Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.