Rechte Bongs

De klassieke rechte bongs, ook bekend als Cilinder Bongs, Straight Shooter Bongs of Straight Tube Bongs (buis bongs), zijn al tientallen jaren op de markt en zijn nog steeds immens populair in zowel Europa als op de Amerikaanse markt. Bekijk hier onze goedkope rechte bongs van de beste straight tube merken zoals Blaze Glass, Black Leaf, Boost, Grace Glass en meer.

Rechte bongs hebben verschillende voordelen: ze zijn gemakkelijk in gebruik, eenvoudig schoon te maken, stevig en betrouwbaar (slijtvast), en comfortabel om vast te houden. Vooral straight tube bongs van dik borosilicaatglas (9mm) zijn vaak erg sterk en vrijwel onverwoestbaar. De nadelen van een rechte bong vs beaker bong zijn dat in beakers vaak meer water en rook past door hun grotere volume, waardoor je grotere rookwolken blaast en de beaker soms steviger staat dankzij de grote platte bodem en het extra gewicht van het water. Desondanks staan ook veel rechte cilinder bongs erg stevig dankzij een grote ronde voet. Hoewel ze vaak minder water bevatten, zijn er veel straight tube bongs met percolators te koop die het gemakkelijk tegen beaker bongs kunnen opnemen. Wat betreft het rookcomfort is er eigenlijk geen verschil tussen een goede rechte bong en een beaker bong.

Als je op zoek bent naar een cilinder bong, is de keuze niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel opties beschikbaar, waaronder stemless bongs of met downstem, rechte honeycomb bongs, straight tube acryl bongs, met asvangers of ijsvangers, en vele maten, waaronder 22, 24 en 30 inch. We hebben een selectie gemaakt van de beste rechte bongs in verschillende prijsklassen, zodat je zowel goedkope als high-end waterpijpen kunt bestellen, afhankelijk van wat je precies zoekt.

Straight tube bongs of rechte bongs kopen doe je direct online bij Bongify, de #1 Online Bong Shop in Nederland. Met gratis verzending naar Nederland, België, VK, Australië, VS, Canada en alle andere landen bij alle bestellingen van € 75,- of meer!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 67

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.