Bongs voor Meisjes

Hier vind je onze collectie bongs voor meisjes - schattige bongs met roze accenten, versierd met eenhoorns, of in de vorm van een hartje - deze categorie is vol van leuke bongs voor meisjes / vrouwen (en alle andere mensen die zich als vrouw identificeren, uiteraard)!

Veel bongs hebben tegenwoordig een lichtelijk agressief of mannelijk ontwerp, en vrouwen voelen zich daar vaak niet helemaal bij thuis. Veel meisjes of vrouwen hebben geen bong om de enkele reden dat ze het uiterlijk niet mooi vinden. Maar dat is geen goede reden meer om geen bong te kopen: bij Bongify hebben we een aantal ontzettend schattige roze bong en paars bongs, speciaal ontworpen voor de vrouwelijke bongliefhebbers (kijk bijvoorbeeld eens naar de Bitch Bong). Maar niet alle vrouwelijke bongs voor wiet zien er alleen schattig uit. De ultra-effectieve roze matrix perc bong bewijst dat ook deze bongs functioneel kunnen zijn. We hebben ook een aantal leuke bongs voor meisjes die niet roze of paars zijn.

Bong Accessoires voor Meisjes / Vrouwen

Naast een mooie collectie girly bongs, hebben we ook een hoop girly bong accessoires. Bijvoorbeeld de stalen Eenhoorn Clipper aanstekers zijn erg populair onder de vrouwen, en daarmee ook een perfect cadeau voor vrouwelijke stoners!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 24

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.