Grote Bongs

Hier vind je alle grote bongs in onze bong shop. Dit zijn bongs vanaf ongeveer 40 centimeter lang, maar er zijn zelfs bongs van 80 centimeter of meer verkrijgbaar. Van goedkope grote glazen bongs tot de meest fantastische kunstwerken met percolators, diffusers, en honeycombs.

Wat zijn de voor- en nadelen van een grote bong? Doordat in een grote bong vaak erg veel rook past, is het niet voor iedereen even gemakkelijk om een grote bong te roken. Je moet er namelijk wel een beetje longinhoud voor hebben. Aan de andere kant is er in een grote bong meer ruimte voor percolators, water en ijs om de rook goed te koelen. Een grote bong is dus niet per se altijd moeilijker of minder comfortabel om te roken dan een kleine bong. Een voordeel van grote bongs is dat de hete bowl of dab nail verder van je gezicht af zit, waardoor je beter ziet wat je aansteekt en je geen hete vlam in je gezicht krijgt. Een grote bong schoonmaken is net zo gemakkelijk als een kleine bong schoonmaken, mits je het juiste bong schoonmaakmiddel gebruikt. Met Pipe Dust bong cleaner is het schoonmaken van vrijwel iedere grote bong een fluitje van een cent, zelfs op plekken waar je niet gemakkelijk met een borsteltje bijkomt.

Grote Glazen Bongs Online Bestellen

Veel online bongwinkels verkopen geen grote glazen bongs, omdat deze wat moeilijker te verzenden zijn. Voor Bongify is dit geen enkel probleem: wij pakken je bong zorgvuldig en professioneel in, zodat er niets met jouw bong gebeurt tijdens transport. Mocht er toch iets beschadigd raken, wees dan niet getreurd: onze bestellingen worden verzekerd verzonden, dus dan sturen we je gewoon een nieuwe bong! Gratis verzending binnen Nederland en België (en de rest van de wereld) bij orders vanaf €75 - en voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 54

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.