Bong Accessoires

Deze categorie bestaat uit verschillende typen bong accessoires. Zo hebben wij verschillende soorten downstems / downpipes. Dit zijn de pijpjes die in het bongwater worden gestoken en waardoor de rook in de bong terecht komt. Naast de "gewone" downstems kun je bij Bongify ook verschillende diffuser downstems kopen die de rookervaring verbeteren. Ook andere bong upgrades zoals diffuser beads, precoolers en ash catchers en bong bowls kun je bij ons vinden.

Een belangrijke nieuwe trend binnen de bong-wereld die vanuit Amerika naar Europa is overgewaaid is "dabben", het verdampen van de zogenaamde "wax", "dabs", "bho" of "shatter". Dit zijn andere benamingen voor cannabisextracten. Om deze extracten of concentraten te roken gebruikt men speciale bongs, of enkel een speciale bowl, het kopje van de bong. Naast verschillende olie bongs / dab rigs vind je bij Bongify ook alle benodigde dab-attributen en accessoires zoals oil nails, oil bowls en dabbing tools.

Let wel op: niet alle bongs en accessoires hebben dezelfde maten. Om bongs en accessoires met verschillende maten met elkaar te verbinden kun je bong adapters gebruiken.

 


Precoolers & Ash CatchersBong AdaptersBong DownstemsBong Screens & FiltersBong BowlsBong SchoonmakenDabben

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 363

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.