Groot assortiment
Altijd de laagste prijs
Snelle gratis verzending boven €39
0
Groot assortiment
Altijd de laagste prijs
Snelle gratis verzending boven €39

533067-zilver

Productomschrijving
Het eerste wat opvalt aan de 'Black Leaf' 'CIGAR' vaporizer is de ruime verwarmingskamer, waar tot 0,3 gram droge kruiden in passen. Overigens heeft de vaporizer zijn naam 'CIGAR' te danken aan zijn vorm - het is GEEN elektronische sigaar! Door de vorm van de 'CIGAR' ligt hij goed in de hand, wat handig is voor de ongecompliceerde bediening met é�...

Het eerste wat opvalt aan de 'Black Leaf' 'CIGAR' vaporizer is de ruime verwarmingskamer, waar tot 0,3 gram droge kruiden in passen. Overigens heeft de vaporizer zijn naam 'CIGAR' te danken aan zijn vorm - het is GEEN elektronische sigaar! Door de vorm van de 'CIGAR' ligt hij goed in de hand, wat handig is voor de ongecompliceerde bediening met één hand en één knop.

Je kunt je favoriete temperatuur graad voor graad kiezen binnen een bereik van 302° F - 464° F (150° C - 240° C). Na het inschakelen van het apparaat kun je het verwarmingsproces op het digitale display bekijken via de real-time temperatuur. Een timer geeft aan wanneer de vooraf ingestelde gewenste temperatuur is bereikt. Daarnaast informeert het display over de oplaadstatus van de batterij. Knipperende LED-lampjes rond de aan/uit-knop in de kleuren rood en groen geven ook aan of het apparaat aan het opwarmen, opladen of startklaar is.

Als de gewenste temperatuur is bereikt, begint een verwarmingscyclus van 5 minuten of een vape-sessie van 5 minuten. Natuurlijk kun je stoppen met vapen voordat de 5 minuten voorbij zijn. Schakel gewoon de vaporizer uit. Anders schakelt de 'CIGAR' na 5 minuten automatisch uit, maar kan er direct een nieuwe vape-sessie worden gestart. We raden echter aan om even te rusten na 2 vape-cycli achter elkaar, zodat het apparaat een beetje kan afkoelen! Wanneer de 2.500mAh lithium-ion batterij, die zorgt voor een volle damp, volledig is opgeladen, gaat deze in totaal 12 vape-sessies mee wanneer de gekozen temperatuur 355° F (179° C) is.

De 'CIGAR' ziet er echt cool uit dankzij de aluminium behuizing. Het mondstuk is gemaakt van glas. Om de vaper wat variatie in zijn vape ervaring te brengen, is er een water bubbler/percolator om op de vaporizer te plaatsen. Dit zorgt voor extra bubbelplezier tijdens het vapen!

Schepje voorraad:

  • 1pc 'Black Leaf' 'CIGAR' vaporizer
  • 1pc 2500mAh lithium ion oplaadbare batterij
  • 1pc USB-kabel
  • 1pc water bubbler/percolator
  • 1pc glazen mondstuk
  • 1pc pincet
  • 1pc reinigingsborstel
  • 1pc handleiding de, en, es, fr, it


Opgelet: Opladen met netadapter gebruikelijk in handel met 5 Volt en minstens 1000mA vermogen!

KORT OVERZICHT

Afmetingen:110x30x26mm
Kleur:zwart / zilver
Systeem:Convectie, keramische verwarmingskamer
Olie:Alleen voor kruiden
Vermogen:Geïntegreerde oplaadbare lithium-ion batterij van 2500 mAh
Micro-USB-poort

Productspecificaties

SKU
533067-39

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

533067-zilver
533067-zilver

Het eerste wat opvalt aan de 'Blac...

Het eerste wat opvalt a...

Niet op voorraad
€74,38 Incl. btw
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »